Maroon trial.   
Posted on Sep 11, 2012 @ 7:27 PM with 0 comments

Ain't be good? So far? Haha. Tapi orang selalu cakap trial SPM lagi susah weh berbanding SPM sebenar. Ah. Pokok pangkalnya diri sendiri tu patut berusaha lebih gigih kalau nak keputusan yang cemerlang. Ini tidak. Asyik online je. Eh tu akulah tu. Aku tak tuduh sesiapa. Seriously? OMG? Kbai


Dah lama tak ngeupdate blogbusukbacin uhuks uhuks. Raya pun dah nak habis. Trial pun dah nak habis. Aku je tak habis habis fikir bila nak start focus on study. Well, bukan gwe malesan. Gwe cuman nggak punya motibasi. Iya iya dong yang itulah gwe maksud kan. Motibasi lama sudah lapuk basi. Gwe mau motibasi baru dong. Mohon ya pengetua sekolah ngadakan program program kesedaran diri. Enaf enaf lah pilih kasih sama anak anak yang pinter. Gwe ini nggak pinter. Perlukan perhatien ya pakk ibukkkkkk. Huh! Dasar pengaruh sinetron indon ya gwe *flips hair*

Guess what? Me and my girlfriend already get back! Yahoo! Yahoo! *chicken dance* Tuhari her birthday and Idk nak bagi apa as her birthday present. Hmm hmmm. BUT! Lately ni gua asyik buat kek je kan. Tetiba datanglah idea yang sangat bernas for bake her a cake.


Taraaaaaa!! Pls cakap saya sweet. Pls pls I beg. Hahaha. Idk what the taste of this. Tapi rasanya sedap mungkin. Alah kalau tak sedap pun tipu sunatlah cakaplah sedap ke delicious ke ohsem ke kan.
Dear Qilaa, happy birthday my dear. I'm sorry I don't have a huge present as you gave to me on my birthday.  May God bless you and and and stay cute :*


I'm glad we have already friends like before eventho I know this is so awkward after 5 month we have no talk each other. But I'll try to throw that awkward feeling so that we could being closer like before. I mish yu. Hmm hmmm hmmmm. I mish the time we sang together. Remember the last song we sang together? You by NurJannah Alia. And after all that we've a big fight. Do you remember? Hmmm. I don't want we fight fight lagi. I sedih takde you. I sedih tau. You sedih tak? Hmm *tadah air mata pakai baldi*

Well I love this raya. This raya so mean to me. I know this is last raya for me. Ehh? I mean last raya as budak sekolah. Haaaa gitu. Even tahun ni raya hanya di JB. Tapi still seronok dua ronok beronok ronok.



Me. Mok. Epie. Aten. Kami kembar empat yang paling awesome didunia. Semua gehmok gehmok, saya je sesat kurus. Hmmm Bapak ahhhh hahahahaha Well, They are my senior last year. Untung tahun ni dapat beraya dengan korang. Ahaks ahaks. Ye gua sorang je paling muda kat situ batch '95 semua tu batch '94. Japjap nak bangga diri jap. Har har har har har. Kdahbye.


I had to learn what I've got, and what I'm not And who I am.
Assalamualaikum.


Template by qsstory. Re-edit by me.